Noordwest auto's

Autobedrijf Noordwest Auto’s is gevestigd aan de Lindberghstraat (nr. 9) in Hoogeveen. Wat is begonnen als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een passievol familiebedrijf. Als RDW-erkend autobedrijf streven wij ernaar om altijd de beste service te leveren voor onze klanten. Wij bieden verschillende auto gerelateerde diensten aan. U kunt bij ons terecht voor het kopen van goed onderhouden occasions, maar ook voor reparaties en onderhoud kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Daarnaast verkopen wij o.a. zomerbanden, winterbanden en accu’s. Wilt u uw auto verkopen? Neem dan gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Noordwest Auto's

Groot aanbod occasions in Hoogeveen

Bent u opzoek naar voordelige occasions in Hoogeveen? Noordwest Auto’s heeft altijd een groot assortiment tweedehands auto’s. Onze occasions zijn met zorg uitgezocht en worden goed onderhouden. Wij bieden al onze auto’s tegen zeer scherpe prijzen aan. Neem gerust eens contact op om te komen kijken of een proefrit te maken. Wij denken graag met u mee en kunnen indien gewenst ondersteunen tijdens uw zoektocht naar de meest geschikte occasion. Ook kunnen wij helpen met een betrouwbare financiering.

RDW-erkend autobedrijf

Ons autobedrijf is RDW-erkend en dit brengt voordelen met zich mee. Een RDW aangesloten bedrijf heeft zelf de mogelijkheid om vrijwaring uit te geven. Dit betekent dat wij uw auto direct op naam kunnen zetten tijdens de aanschaf. Daarnaast mogen wij officieel APK keuringen uitvoeren en voldoen wij als organisatie aan alle eisen die de Rijksdienst voor het Wegverkeer stelt. Het grote voordeel voor u is dat wij in staat zijn om garanties te geven en alle zaken kunnen regelen die nodig zijn wanneer u een auto bij ons koopt of een andere dienst afneemt.

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!