Autologo 3D sticker

Autologo 3D sticker

In de automotive branche worden domingstickers veelvuldig gebruikt voor de realisatie van autologo's en andere soorten stickers. Voor de ontwikkeling van deze 3D stickers biedt CombiFlex (uit Eindhoven) een uitkomst. In dit artikel vertellen wij jou alles over domingstickers in de autobranche

Wat is dat, een domingsticker?

Een domingsticker heeft veel weg van een reguliere sticker, maar wordt aangevuld met een toplaag van hars. Hierdoor ontstaat er een uniek 3D effect en een robuuste uitstraling die goed aansluit in de autobranche. Daarnaast zorgt de extra toplaag voor bescherming van de sticker waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.

De domingstickers worden bijvoorbeeld gebruikt:

  • Een autlogo op de motorkap
  • Een kentekenplaat sticker
  • Een embleem van de garage

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

Door enkel en alleen gebruik te maken van de meest hoogwaardige materialen komt er een duurzame sticker tot stand die meerdere jaren mee gaat. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat de sticker keer op keer vervangen moet worden.

Diverse afwerkingen mogelijk

De domingstickers van CombiFlex kunnen worden gemaakt in diverse afwerkingen en vormen. Hierdoor kan voor alle soorten doeleinden een passende sticker worden gemaakt die exact aanslaat bij de doelgroep.

Een offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor grote of kleine oplages? Dan biedt CombiFlex een uitkomst. Binnen 48 uur heeft u een passend voorstel per mail ontvangen!

Offerte aanvragen


Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!