Autologo 3D sticker

Autologo 3D sticker

In de automotive branche worden domingstickers veelvuldig gebruikt voor de realisatie van autologo's en andere soorten stickers. Voor de ontwikkeling van deze 3D stickers biedt CombiFlex (uit Eindhoven) een uitkomst. In dit artikel vertellen wij jou alles over domingstickers in de autobranche.

Wat zijn Domingstickers?

Een domingsticker heeft veel weg van een reguliere sticker, maar wordt aangevuld met een toplaag van hars. Hierdoor ontstaat er een uniek 3D effect en een robuuste uitstraling die goed aansluit in de autobranche. Daarnaast zorgt de extra toplaag voor bescherming van de sticker waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.

Toepassingen van Domingstickers

Domingstickers worden op diverse manieren gebruikt in de automotive branche, waaronder:

  • Autologo's op de motorkap
  • Kentekenplaat stickers
  • Emblemen van garages

Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid

Om de duurzaamheid van de stickers te waarborgen, maakt CombiFlex uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor worden stickers gecreëerd die meerdere jaren meegaan zonder te vervagen of beschadigd te raken. U kunt erop vertrouwen dat de stickers langdurig hun prachtige uitstraling behouden.

Diverse Afwerkingen Mogelijk

Bij CombiFlex kunnen de domingstickers worden vervaardigd in diverse afwerkingen en vormen. Dit stelt hen in staat om voor elk doeleinde een passende sticker te maken die perfect aansluit bij de doelgroep. Of het nu gaat om een professioneel autologo of een creatieve garage-embleem, CombiFlex heeft altijd de juiste oplossing.

Een Offerte Aanvragen

Bent u geïnteresseerd in domingstickers en wilt u een offerte opvragen voor grote of kleine oplages? CombiFlex biedt hiervoor de ideale oplossing. Binnen 48 uur ontvangt u per e-mail een passend voorstel. Neem vandaag nog contact op met CombiFlex!

Offerte aanvragen


Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!