Dit is de ideale garagevloer

Dit is de ideale garagevloer

In een garage heb je te maken met ontzettende zware belasting. Hier moet de vloer dus goed tegen kunnen, ook moet de vloer onderhoudsarm zijn en bestand zijn tegen vloeistoffen. Een vloer bestaande uit PVC kliktegels voldoet aan alle eisen en is daarom de ideale garagevloer. Benieuwd wat PVC kliktegels zijn en waarom deze zo geschikt zijn voor in de garage van jouw autobedrijf of hobbyschuur? Lees dan verder.

Waar moet een garagevloer aan voldoen?

Om te bepalen welke vloer geschikt is in jouw garage, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Het is belangrijk dat de vloer makkelijk te onderhouden is, de vloer moet tegen zuren en chemicaliën kunnen en de vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Heb jij vaak klanten over de vloer? Dan is het ook nog eens belangrijk dat de vloer een mooie uitstraling heeft. Al deze onderdelen zijn belangrijk voor het vinden van de ideale garagevloer. 

Voordelen van PVC kliktegels als Garagevloer

PVC kliktegels bieden verschillende voordelen als garagevloer.

  • De tegels zijn heel eenvoudig zelf te leggen, hier is geen expert voor nodig; buiten een stanleymes om heb je ook geen extra hulpmiddelen nodig. De vloertegels zijn eenvoudig in elkaar te klikken met behulp van het innovatieve kliksysteem. Dit bespaart kosten en ook nog eens tijd.
  • De kunststof kliktegels zijn over de bestaande vloer heen te leggen; veel mensen zien op tegen het verwijderen van de oude vloer. Dit begrijpen wij ook, veel stof en rommel en het is een ontzettende klus. Met een vloer van PVC kliktegels ga je deze problemen uit de weg en leg je de vloer gewoon over de huidige vloer heen.
  • Bestand tegen zuren en chemicaliën; in een garage gebruik je veel verschillende vloeistoffen. Olie, benzine, noem het maar op. Met de vloer bestaande uit PVC tegels hoef je je hier geen enkele zorgen over te maken. De PVC kliktegels zijn bestand tegen de meeste zuren en chemicaliën en hebben een chemische weerstand conform de EN423 norm. Lees gerust de technische specificaties van de tegels eens door.
  • Slijtvast, krasbestendig en onderhoudsarm; de garagetegels hebben een goede oppervlaktehardheid. Hierdoor eisen de vloeren weinig onderhoud, zijn ze slijtvast en krasbestendig. Ook houd je de tegels heel makkelijk schoon met een doekje of een dweil. Verder hoef je nagenoeg geen onderhoud aan de vloer te plegen
  • Duurzaam en verhuisbaar; door het goede materiaal van de tegels gaan de vloeren lang mee. Je legt ze eenvoudig in elkaar, maar klikt ze ook heel makkelijk weer uit elkaar. Gaat jouw garage verhuizen? Dan verhuis je de tegels gewoon mee
  • Anti-slip; de tegels zijn erg veilig als garagevloer omdat deze antislip zijn. Bij natte omstandigheden blijf je grip houden en glijd je niet uit.
    In meerdere kleuren verkrijgbaar; de PVC tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze kun je dus matchen met de huisstijl van jouw bedrijf. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Op zoek naar een nieuwe garagevloer? Kies voor de PVC kliktegels van PVCkliktegel.nl!

Een autobedrijf moet een goede garagevloer hebben die ook nog eens een mooie uitstraling geeft aan de klanten. Daarom raden wij de kunststof kliktegels aan. De ideale garagevloer met een mooi design die ook nog eens ontzettend sterk is. Geïnteresseerd in PVC kliktegels? Neem dan is een kijkje bij PVCkliktegel.nl en bestel de tegels direct.

 


Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!