Textielframes: perfect voor de inrichting van een autoshowroom

Textielframes: perfect voor de inrichting van een autoshowroom

De autoshowroom: het visitekaartje van een autobedrijf. De beste showrooms geven de klant het WOW-effect zodra men binnenstapt. Om dit na te streven moet alles kloppen tot in de details. Het moet netjes zijn, de auto's moeten er mooi bij staan en er is een duidelijke logische looproute.

Als laatste is het belangrijk dat de showroom professionaliteit uitstraalt door pakkende visuals. Een uitdaging hierin is dat de markt continu in ontwikkeling is en afbeeldingen snel niet meer relevant zijn. De oplossing? Textielframes.

Relevant blijven is belangrijk

Een showroom met visuals daterend uit 2017 en de nieuwste auto's uit 2022. Zoals waarschijnlijk bekend, het is geen gezicht. Het doet professionaliteit teniet en geeft een beeld dat het bedrijf niet mee gaat in de laatste ontwikkelingen. Relevant blijven in relatie tot wat de klant verwacht is dus key. 

Nou bevindt de klant zich steeds vaker online. Dit betekent dat klanten in het eht verwachten te zien wat zij online ook zien. Weer een indicator dat de markt continu in ontwikkeling is en dat het moeilijk kan zijn om de showroom relevant te houden. 

Textielframes zijn de oplossing

Een oplossing om de showroom relevant te houden zijn textielframes. Waarom dit de oplossing is? Een textielframe biedt simpelweg de mogelijkheid om de showroom helemaal te veranderen met lichte ingrepen. Het aluminium frame is eenvoudig op- en af te bouwen en het doek is simpel te monteren. Het grote voordeel is dat het doek wisselbaar is en daardoor op ieder moment te verwisselen is. Ideaal wanneer je direct wilt inspelen op de laatste ontwikkelingen of collecties.

Autoshowroom wisselbaar peesdoek

Vanuit Autobedrijf Nederland raden wij Nonstop Printing aan. De print is standaard van de hoogste kwaliteit dankzij de modernste printtechnieken. Daarnaast zijn de aluminium frames en peesdoeken volledig op maat te maken waardoor de showroom exact wordt zoals jij voor ogen hebt.

Andere manieren om de showroom aan te kleden

Naast de aluminium frames, biedt Nonstop Printing meer maatwerk oplossingen op het gebied van visuals. Letterlijk alles is op maat te maken met een eigen print. Dit geeft de inrichting die extra persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen of vloerstickers.

Raamfolie autoshowroom Vlaggen voor autoshowroom


Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!