Website koppelen met WheelerDelta of Helga.eu voor één voorraadbeheer?

Website koppelen met WheelerDelta of Helga.eu voor één voorraadbeheer?

Voor autobedrijven geldt dat er een enorme hoeveelheid aan diverse platformen is om hun occassions te verkopen. Dit allemaal naast de eigen website. Het is een enorme klus om deze platformen stuk voor stuk te beheren. Denk aan de situatie waarin een auto is verkocht en op 8 verschillende systemen staat. Er gaat veel tijd zitten in het aanpassen en beheren van de voorraad op alle platformen. Gelukkig is daar een oplossing voor.

Een koppeling via jouw website met de andere platformen maakt het mogelijk om slechts één keer die aanpassing door te voeren. De koppeling zit dan tussen de website, Wheelerdelta (Autodata) of Helga.eu. Zo heb je een eenvoudig en centraal voorraadbeheer voor je autobedrijf.

API Koppeling met alle bekende verkoopplatformen

Wheelerdelta (ook wel Autodata) verzorgt een eenvoudig voorraadbeheer met alle bekende verkoopplatformen. Denk hierbij aan Marktplaats, Gaspedaal, AutoScout24 en Autotrack. De voorraad beheren naast je eigen website kan een tijdsintensieve klus zijn. Door een API Koppeling (Application Programming Interface Koppeling) met jouw website is voorraadbeheer met een paar klikken gedaan. Geen gedoe, enkel een paar klikken op de website.

Website koppeling met WheelerDelta

Ittica Media Hoogeveen

Ittica Media uit Hoogeveen is voorloper op het gebied van deze koppelingen. Voor verschillende autobedrijven hebben zij de koppeling tussen Wheelerdelta (Autodata) en Helga.eu gedaan. Zo ook tijdens het project voor Van der Linden auto's. Zij hebben met hun nieuwe website een rechtstreekse koppeling met Wheelerdelta en genieten nu van het gemak in voorraadbeheer door deze API Koppeling. 

Ook genieten van het gemak van een API Koppeling?

Een API Koppeling maakt jouw voorraadbeheer stukken gemakkelijker.

Aanvraag adviesgesprek

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!