Jouw autobedrijf verduurzamen met vloerverwarming

De kosten van energie zijn tegenwoordig serieus te noemen. Een autobedrijf verwarmen kost enorm veel energie en het is daarom ook goed om stappen te ondernemen om jouw pand duurzamer te maken. Zo houd je een comfortabele showroom in de wintermaanden en zijn je werknemers comfortabel met werken op kantoor. 

Verduurzamen van je autobedrijf: Dat doe je op deze manier

Bij Autobedrijf Nederland geven we je graag wat tips om de energierekening te drukken. 

Isoleren

Isolatie van het pand kan enorm besparen op de energiekosten. Door de naden en kieren te dichten van je pand kun je flink besparen. Op de energierekening kan dit over duizenden euro's aan. Een investering in het goed isoleren van je pand verdien je dus vrij makkelijk terug.

Energiezuinige warmtebron

Kies voor een energiezuinige warmtebron. De overheid stimuleert in sommige gevallen met subsidies om over te gaan op energiezuinige warmtebronnen. Denk hierbij aan een (hybride) warmtepomp die je kunt aansluiten op vloerverwarming. 

Voor vloerverwarming bevelen wij het bedrijf  Comfortfloors aan. Zij hebben een nauwe samenwerking met één van 's werelds beste producenten van vloerverwarmingsproducten, namelijk Robot

Natuurlijke energie winnen

Natuurlijk energie winnen kun je op verschillende manieren doen. De meest voor de hand liggende is de aanleg van zonnepanelen op het dak van de showroom en het kantoor. Over het algemeen kan een autobedrijf veel zonnepanelen kwijt op het dak, wat het zelfs mogelijk maakt om energieneutraal te worden. 

Begin nu met verduurzamen en bespaar!

We hopen dat je gebruik kunt maken van deze tips. Succes met het verduurzamen en vooral een lage energierekening gewenst!

 


Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!