C en J Bedrijfsauto's

C&J Bedrijfsauto’s en Onderdelen is een echt begrip in Hoogeveen en omstreken. Met inmiddels ruim 40 jaar ervaring begon Bert in 2007 met de in-en verkoop van bedrijfsauto’s onder de naam C&J Bedrijfsauto’s. De ondernemersgeest van Bert heeft het bedrijf geholpen te groeien tot waar het nu staat. Veel bedrijfsauto’s werden verkocht in de omgeving en daardoor kwamen klanten terug voor het onderhoud aan de bedrijfsauto. Hierdoor heeft Bert de beslissing genomen een monteur in dienst te nemen. Hierdoor is C&J Bedrijfsauto’s een full-service autobedrijf geworden gespecialiseerd in bedrijfsauto’s. 

C&J Bedrijfsauto’s uit Hoogeveen

Een ongeval zit in een klein hoekje en al helemaal voor een bedrijfsauto. Zo nu en dan kwamen klanten met de vraag om hulp bij een gereden schade. Bert speelde hier op in door donorauto’s in te kopen en de onderdelen te gebruiken voor de reparatie van klantenauto’s. Hier was Bert al erg ervaren in door zijn jaren van ondernemen voorafgaand aan C&J Bedrijfsauto’s.

In 2011 kwam zijn zoon René bij in het bedrijf. Met de komst van René is het bedrijf verder ontwikkeld op het gebied van onderhoud aan personenwagens, campers en het toevoegen van een onderdelen webshop. 

René, een stuk jonger dan vader Bert, zag een gat in de markt voor het verkopen van onderdelen via internet. Hij heeft een webshop laten opzetten en verkoopt hier alle onderdelen die uit de demontageauto’s worden gehaald. De toevoeging van dit bedrijfsonderdeel heeft gezorgd voor een nieuwe groeispurt van het bedrijf. Inmiddels is C&J Bedrijfsauto’s en Onderdelen ontwikkeld tot hét adres voor alle bedrijfswagen gerelateerde vragen en al het onderhoud aan uw personenauto en/of camper.

 

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!