Auto Snippe

AutoSnippe is een middelgroot Autobedrijf dat zich sinds 1982 bezighoudt met de in/verkoop van betaalbare occassions. De verkoop werd begin jaren 80 gestart door Jan Snippe toen de auto’s nog veelal werden aangeboden in de zaterdag-editie van de Telegraaf. Door de veranderende markt en de komst van het internet is AutoSnippe meegegroeid naar het digitale tijdperk en worden de Occassions hedendaags gepresenteerd via de verschillende autoportals zoals marktplaats, Autoscout, Autowereld en onze eigen Website.

Door de steeds meer groeiende vraag naar betaalbare Occassions en de te krappe ruimte van de toenmalige locatie hebben wij in 2012 besloten te verhuizen naar ons huidige pand. Ook door de toetreding van Rik Snippe (zoon) binnen het bedrijf hebben wij een representatief pand weten te realiseren met een 1800 m2 groot showterrein.

Binnen ons bedrijf werken wij met korte lijnen en houden alles graag transparant en overzichtelijk. Het grootste gedeelte van onze voorraad komt van lokale-dealers en groot-inkopers waarbij wij een goed onderling contact erg belangrijk vinden. De aangeboden Occassions worden gecontroleerd op vele punten in onze eigen werkplaats en zonodig voorzien van het nodige onderhoud.

Wij streven naar een goede klant tevredenheid zodat wij U ook in de toekomst weer mogen verwelkomen. Bij ons kunt U ook terecht voor het periodiek onderhoud van uw huidige auto. Mocht U vragen hebben met betrekking tot een bepaalde Occassion mag U ons altijd vrijblijvend telefonisch benaderen of langskomen voor een proefrit, inruil van uw huidige auto is in de meeste gevallen mogelijk.

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!