Van der Linden Auto's

Over Van der Linden Auto's

Juist omdat bij van der Linden Auto’s de klant centraal staat is het toch wel lastig om iets over onszelf te vertellen. Het liefst laten wij dat dan ook over aan onze klanten. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw mening en ervaring! Dit is al zo sinds de oprichting van ons bedrijf in 1997.

Maar toch, laten we een paar zaken benoemen:

Van der Linden Auto’s richt zich volledig op de inkoop en verkoop van kwalitatief hoogwaardige occasions van recente bouwjaren. Dankzij onze jarenlange ervaring en bekendheid met de markt kunnen wij een uitgekiend inkoopbeleid hanteren. U begrijpt dat dankzij dit inkoopbeleid onze verkoopprijzen op groothandelsniveau liggen……. En dát is pas echt scherp!

Eind 2018 hebben wij onder de naam Van der Linden Autoservice onze nieuwe en moderne werkplaats geopend. Hier kunt u terecht voor het juiste onderhoud, APK en/of reparatie aan uw auto. Dat wij hiervoor de meest moderne (diagnose)apparatuur gebruiken mag duidelijk zijn.

Daarnaast zijn al onze geadverteerde occasions bij Van der Linden Autoservice vooraf op 40 punten gecontroleerd.

BOVAG erkent autobedrijf:

Toch wel met enige trots hebben wij een aantal jaren geleden het BOVAG-Schild aan de gevel van ons pand mogen bevestigen. Niet voor niets hangt het daar voor iedereen zichtbaar naast onze voordeur. Het lidmaatschap van de BOVAG wordt niet zomaar verstrekt. Het betekent dat Van der Linden Auto’s voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen welke de BOVAG daarvoor hanteert en ook dat betekent voor u als consument zekerheid.

TEAM:  

Als het gaat om de inkoop, de verkoop of de administratieve afhandeling daarvan, maar ook als het gaat om transparant onderhoud en/of reparatie aan uw auto, dan treft u zowel bij Van der Linden Auto’s als bij Van der linden Autoservice een professioneel team van medewerkers aan met ieder zijn of haar eigen specialiteit.

Een bovengemiddelde service, een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en de hoogste klantbeoordeling.
Kortom: Onze doelen, úw zekerheid!

 
De 5 zekerheden van Van der Linden autoservice:
  • Uw auto wordt alleen onderhouden/gerepareerd door technisch geschoolde all-round medewerkers
  • Wij verrichten zonder toestemming geen werkzaamheden aan uw auto
  • Vervangen onderdelen zijn voor u beschikbaar
  • Wij maken altijd gebruik van de meest moderne werkplaats apparatuur/software
  • U ontvangt na een onderhoudsbeurt gratis de Van der Linden Servicepas
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!